• Consultatii si Info

  Consultatii si Info
 • NOU !! CONSILIERE PSIHOLOGICA, PSIHOTERAPIE LA TELEFON SAU ONLINE !

  Daca simti ca ai nevoie de ajutor, ca ti-ar face tare bine sa vorbesti cu un specialist, cu o persoana care stie sa asculte cu rabdare si intelegere, problemele si nevoile tale, dar te afli intr-o tara straina, sau pur si simplu ai dori sa ramai anonim, atunci probabil pentru tine cel mai bine ar fi sa apelezi la consilierea prin telefon, acesta oportunitate fiind 100% profesionala si acesibila.

  La celalalt capat al firului iti va raspunde un specialist, care va fi receptiv, atent, flexibil, deschis orientat spre nevoile si dorintele tale, impartial, orientat atat pe informatiile care i le oferi tu cat si pe intreg procesul in sine.

  Ceea ce ai de facut este sa scri un e-mail prin care povestesti pe scurt povestea ta si dorinta ta de a beneficia de consiliere psihologica, psihoterapie la telefon. Vei primi un raspuns cu datele contului in care vei putea trimite banii pentru serviciile pe care ti le doresti, iar o data ce banii au fost trimisi, se stabileste, in cel mai scurt timp, prin e-mail sau telefonic data si ora exacta inceperii consilierii.

  Astfel vei avea beneficiul de a te bucura de servicii de inalta calitate si profesionalism la tine acasa. Foloseste aceasta oportunitate si ai grija de tine !

  A cere sprijin pe drumul regasirii de sine este intodeauna o dovada de intelepciune si putere. Nu-i cere lumii să se schimbe – fii tu primul care se schimbă. Atunci vei reuşi să percepi lumea suficient de bine ca să fii în stare să schimbi tot ce crezi că ar trebui schimbat, Îndepărtează obstacolul din proprii tăi ochi. Anthony de Mello

  Tarife: O sedinta de 50 de minute costa 120 Ron.

  Opreste-te si evalueaza atent ce se intampla cu tine.
  Ce efect are tot ce ti se intampla asupra ta ?
  Dar asupra celor din jurul tau ?
  Ce esti gata sa faci pentru a schimba aceasta situatie, chiar acum ?

  Cand investesti in psihoterapie, investesti in dezvoltarea ta personala, investesti in tine:

  - In prezentul tau pentru ca iti depasesti fricile, dependentele, tristetea; dobandesti o stare de echilibru si implinire, redescoperi bucuria de a trai, de a face planuri de viitor.. de a fi responsabil si a trai propria ta viata.
  Dezvolti relatii sanatoase, autentice si armonioase cu oamenii din jurul tau.

  - In viitorul tau, pentru ca poti sa privesti cu speranta si incredere spre viitor, iar achizitiile dobandite in timpul procesului terapeutic iti vor fi de folos toata viata, ajutandu-te sa depasesti orice dificultati si provocari, ti-ar iesi in cale, cu calm si intelepciune.

  Cei care au ales un proces terapeutic pentru dificultatile din viata lor au facut cea mai buna alegere. Alegand si tu sa parcurgi un proces terapeutic, prin dezvoltarea ta personala, inveti sa-ti depasesti problemele cu care te confrunti, sa managerizezi crizele si conflictele din viata ta, sa devii mai matur, mai echilibrat si increzator.

  Dupa ce ve-ti trimite un e-mail, ve-ti primi nr. de cont in lei sau in euro, pentru a putea sa virati banii pentru sedinta sau sedintele care vi le doriti.
  Email: boldea.maria@gmail.com

  Maria Stefania Boldea
  Psiholog. Psihoterapeut
  Tel: 0726 227 085