Psiholog. Psihoterapeut Maria Stefania Boldea specializata in Terapie Sistemica pentru Familie: Cuplu si Copii
  • Psihoterapeutul este psiholog care a urmat un program de specializare in psihoterapie cu durata de patru ani, studii parcurse in cadrul unei asociatii de psihoterapie, afiliate Federaţiei Române de Psihoterapie şi recunoscute de Colegiului Psihologilor din România.
  • Psihoterapeutul are o capacitate empatică dezvoltată, putând să se pună în locul clientului înţelegându-i acestuia sistemul de credinţe şi valori, intrând pe aceiaşi lungime de undă cu el, şi rezonând cu nevoile, trăirile, emoţiile şi dorinţele acestuia, astfel încât să îşi conducă clientul pe drumul în care el însuşi îşi va descoperi propriile resurse în a depăşi orice obstacol îi stă în cale. De asemenea îl va însoţi pe drumul autocunoaşterii şi dezvoltării personale.
  • Psihoterapeutul păstrează cu stricteţe confidenţialitatea informaţiilor care îi sunt împărtăşite, menţine echilibrul potrivit între implicarea emoţională alături de client şi distanţarea faţă de problematica acestuia, asa încât să poata sa aibă o privire obiectivă şi clară asupra situaţiei în care se găseste clientul său. Atitudinea lui fiind caldă, suportivă, de înţelegere şi acceptare, iar ajutorul lui profesional si eficient.
  • Psihoterapeutul este o prezenţă fermă, calmă, care poate suporta durerea şi suferinţa umană şi care poate insufla o viziune realista asupra vietii, speranta, curaj şi poftă de viaţă.


TIMPUL NU VINDECA TULBURARILE PSIHICO – EMOTIONALE ! 

Starea persoanei cu tulburari psihico – emotionale nu se inbunatateste cu timpul. Maine nu va fi mai bine. Va fi mai rau. Fericirea si multumirea, atat de indepartate de cel aflat intr/o astfel de situatie se vor indeparta si mai mult, chiar daca se schimba conditiile exterioare. 

Aceasta tulburare poate fi fatala ?
 
Netratata poate duce la depresii grave si la sinucidere. 
Rezistenta organismului slabeste, favorizand actiunea unor boli care in mod normal n/ar constitui o problema. 
Multe dintre obsesiile si dependentele unei persoane care sufera de o astfel de tulburare cum ar fi alcoolismul, abuzul de stupefiante, medicamente, tulburari de nutritie sunt periculoase pentru viata bolnavului. Furia si violenta fizica pot pune in pericol viata unor fiinte nevinovate. 

Exista cateva masuri care trebuie luate si care vor converti suferinta, care trebuie luate cu orice pret. Lucrurile nu se intampla pur si simplu de la sine. Totul depinde de dorinta ta de a te elibera de stafiile trecutului, cauze ale tulburarii psihico – emotionale de care ne vom ocupa, daca iti doresti acest lucru, impreuna, in cadru sedintelor de psihoterapie. 

Daca doriti sa faceti o programare la cabinetul psihologic sau aveti intrebari 
tel: 0726 227 085 
e-mail: dmbolddea @ yahoo.com

Va multumesc si astept cu drag  sa ne cunoastem,  si sa lucram impreuna