Misiune: 
Misiunea Asociatiei “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” este de a avea impact moral, educational si spiritual in societate prin intermediul Psihologiei si Psihoterapiei, de a aduce sanatate, echilibru si stare de bine in orasul si regiunea in care activam. 

Viziune: 
Asociatia “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” are ca viziune transformarea societatii in care traim, prin valorizarea fiintei umane, implicandu-se prin educatie, in domeniul sanatatii: fizice, psihice, emotionale si spirituale. 
Asociatia “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” vine in intampinarea nevoilor din societate prin Cursuri, Training-uri, Intalniri de grup, pe subiecte de Comunicare, Optimizare si Dezvoltare Personala, Managementul schimbarii, prin Consiliere Psihologica, Coaching, Psihoterapie, si Hipnoterapie cu programe si servicii complexe la un standard de calitate ridicat. 

Valori: 
Atitudine orientata catre client 
Intreaga activitate a Asociatiei “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” se desfasoara in jurul unui singur principiu: sanatatea, starea de bine si satisfactia clientului. Abordand o viziune de integritate si daruire asupra relatiilor cu clientii nostri, suntem parteneri de incredere, oferim solutii special concepute pentru fiecare persoana si cerinta in parte, pentru ca stim ca succesul nostru depinde de succesul si bunastarea clientilor nostri. 

Inovatie 
Suntem creativi, flexibili, orientati spre schimbare si performanta. 
Inovatia este cuvantul nostru de baza. Noi reusim cu succes sa transformam imaginatia, cunostintele in domeniu si experienta in servicii de calitate care ne motiveaza si ne amplifica inspiratia si creativitatea. Cand organizam un curs sau o activitate, investim in aceea activitate tot potentialul de care dispunem pana cand suntem siguri ca ea aduce beneficii considerabile celor care ne solicitata ajutorul. 

Oamenii 
Suntem oameni cu experienta de viata, experienta in domeniul psihologiei, si experienta in contactul si relationarea cu oamenii, precum si lucrul cu noi insine, iar la aceste ingrediente am adaugat pregatirea temeinica in domeniul psihologiei si pasiunea de a face bine si a sluji oamenilor. 

Pasiune pentru excelenta 
Recunoastem fiecare fiinta umana ca fiind valoaroasa, inteligenta si plina de resurse, astfel ca serviciile noastre sunt pe masura sloganului: “Clientii nostri merita tot ce-I mai bun !” Astfel in tot ce facem ne lasam condusi de pasiunea noastra pentru calitate si excelenta. 

Integritate 
Integritatea reprezinta fundamentul activitatii noastre. Cautam ca fiecare activitate sa o facem cu respect fata de noi insine si fata de oamenii carora le servim, astfel ca integritatea se regaseste in tot ce facem si mai ales in felul de oameni care suntem. Respectam in serviciile noastre principilul confidentialitatii, normele sociale, etice si organizationale specifice domeniului in care activam. 

Implicare sociala 
Asociatia “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” se implica activ si pe termen lung in societatea din care face parte si alaturi de care se dezvolta, prin cursuri, seminarii, intalniri de grup, ascultand si raspunzand pozitiv semnalelor si nevoilor primite din societate. 

Asociatia: “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” are ca scop principal urmatoarele: 

1. Cultivarea unui stil de viata moral si sanatos prin educatie: consiliere psihologica, consiliere NLP (Programare Neuro Lingvistica), consiliere scolara, consiliere vocationala, consilierea carierei, consilierea familiei si copilului, consiliere sexologica, psihoterapie, dezvoltare personala, dezvoltare spirituala, dezvoltare profesionala; si prin mijloace scrise, audio – vizuale (radio, televiziune, internet). 

2. Tiparirea de carti, brosuri, ziare, pliante. Crearea de videoclipuri, filme – documentare, reportaje si alte materiale cu continut educativ. 

3. Formarea si pregatirea generala sau in diferite domenii specifice a persoanelor doritoare prin organizarea de: cursuri de scurta si lunga durata, seminarii, conferinte, tabere (pentru copii, tineri, adulti, familii), workshopuri, ateliere de lucru, intalniri de grup, cluburi de psihologie, de dezvoltare personala si spirituala. 

4. Asistenta psihologica si spirituala pentru toate varstele si categoriile sociale, in toate institutiile publice de stat: scoli generale, licee, universitati, spitale, azile de batrani, case de copii, asociatii umanitare, institutii nonguvernamentale, firme private nationale si multinationale cu acordul conducerii institutiilor respective. 

Dan Boldea 
Director Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate 
Consilier Psihologic NLP – Life Coach