Psiholog. Psihoterapeut Maria Stefania Boldea specializata in Terapie Sistemica pentru Familie: Cuplu si Copii

Un om poate avea totul, neavand nimic.Ce ar folosi unui om sa castige toata lumea daca isi pierde sufletul ? Daca si-a pierdut bucuria, pacea si echilibrul interior ? Si ce ar da un om in schimb pentru sufletul lui ?
Crezi ca santatea si educatia costa mult ? Atunci fii atent cat costa ignoranta si nefericirea, si vezi daca merita sa investesti in sanatatea ta. Fa azi o alegere buna. Sta in puterea ta.
”In majoritatea situatiilor, pacientul psihiatrului este acea persoana care nu a venit la timp la psiholog sau care nu a facut ceea ce i-a recomandat psihologul!” 
Ion Duvac
” Investitia IN CUNOASTERE are cea mai mare dobanda !” Benjamin Franklin

Tarifele Centrului Alfa sunt:

Maria Boldea – Psiholog, Psihoterapeut 

– o sedinta dureaza 50 de minute si costa 270 lei.

Tel. 0726 227 085

Dan Boldea – Consilier Programare Neuro – Lingvistica

– o sedinta dureaza 50 de minute si costa 150 lei.

Tel. 0721 205 741

Puteti suna pentru programare in fiecare zi de Luni – Sambata, incepand cu orele 9.00 – 20:00

Banii se pot cheltui, chiar pierde, insa averea mintii va ramane intodeauna neatinsa ! Investeste in tine, investeste in mintea ta. Este singura investitie suta la suta sigura, care iti va aduce foloase pe tot parcursul vietii tale, atat tie cat si celor pe care ii iubesti, familiei tale !

Cand ai nevoie de alte produse, poti alege ceva mai putin calitativ, dar cand e vorba de sanatatea ta, de sanatatea mintii si sufletului tau, nu-ti poti permite decat excelenta. Atunci alegi cu intelepciune, alegi ce este cel mai bun ! 

Cata valoare iti acorzi tu, atat iti vor acorda si ceilalti. Nu te astepta ca ceilalti sa te pretuiasca mai mult decat o faci tu insuti. Cantareste bine, prin alegerile tale, tu singur iti hotarasti valoarea !

Oamenii se descurajeaza adeseori pentru ca au incercat tot felul de lucruri si nu le-a reusit nimic. Daca recunoaste-ti acest lucru deschis aveti sansa sa depasiti blocajul. Puteti invata sa faceti lucrurile diferit, indifferent de cate esecuri ati avut pana acum. Sunteti atat de aproape de o schimbare radicala si semnificativa in viata dvs in masura in care va dati voie sa porniti intr-o directie noua.

In primul rand fiti foarte atent la ce vi se intampla si la ce aveti nevoie mai exact. Cineva spunea “ viata este perspectiva pe care o ai asupra lucrurilor in acest moment”. Schimbati-va perspectiva si va veti schimba viata. 

Se spune ca a fost un barbat care se plangea incontinuu ca oriunde mergea peste tot era intuneric. Totul s-a schimbat in ziua in care si-a pierdut echilibrul si a cazut, cazand i-au cazut si ochelarii de la ochi. Si, o, Doamne, era lumina ! Mai inainte purta ochelari negrii fara sa stie. Cati dintre noi purtam fara sa stim ochelari negri ai ignorantei ? Uneori este nevoie de o criza pentru a descoperi asta.

Daca descoperiti ceva care nu merge bine cu dvs, purtati-va asa cum va purtati atunci cand se aprinde un bec rosu in bordul masinii, indicand ca undeva exista o problema, o defectiune. Opriti-va, faceti investigatii atente si vedeti ce se poate face. Daca nu puteti face voi reparatia, atunci gasiti pe cineva competent, experimentat, bine pregatit, care va poate ajuta. Orice ati face, nu pierdeti vremea cu vaicareli de genul: “saracul de mine !”.

Nu este nevoie sa dati vina pe nimeni. Fiti multumit ca ati primit in cele din urma semnalul ca se afla undeva o defectiune, indifferent care ar fi acest semnal. Poate ca nu este un semnal foarte placut, dar cu siguranta este un semnal cinstit si adevarat in legatura cu care se poate face ceva ! Dupa ce a fost descoperita defectiunea poate fi reparata ! Veste buna ! Deci nu mai asteptati !

Pune-ti singur intrebarile: 
Ce am facut pana acum pentru a-mi rezolva aceste probleme ? A functionat ? Daca raspunsul este: Nu. De cat timp mai ai nevoie pana sa te hotarasti sa faci ceva diferit ? 
Crezi ca este intelept sa faci aceleasi lucruri si sa astepti sa se intample ceva diferit ?

Cat de repede va faceti bine, hotarati doar dvs ! 
Atitudini ca rigiditatea mentala, fixatia pe anumite structuri cognitive negative, inchiderea in sine, atitudine defensiva, inconsegventa, dorinta de abandon cand lucrurile nu merg bine intr-un timp foarte scurt, negarea realitatii interioare si exterioare, amaraciunea etc, sunt atitudini care incetinesc procesul terapeutic.
Un proces terapeutic dureaza mai multe sedinte, aproximativ 10 – 15 sedinte, mai mult sau mai putin, in functie de istoricul persoanei in cauza, de profunzimea si gravitatea problemei, de durata ei in timp, de flexibilitatea cognitiva si emotionala, de deschiderea si cooperarea persoanei care solicita ajutorul. 
O tulburare psihico – emotionala nu se poate vindeca printr-o sedinta sau doua,deoarece procesul de restructurare al emotiilor vatamate si al modului de gandire disfunctional este un proces care se realizeaza in timp, niciodata in graba sau instantaneu. 

Inainte de a apela la tratament medicamentos, pentru a-ti linisti anumite stari mentale si emotionale, asigura-te mai intai ca sti bine ce inseamna ! e in joc sanatatea ta ! Iti sugerezi sa vizionezi filmul a carui link il gasesti postat doua randuri mai jos, care te ajuta sa intelegi ce se afla in spatele tranchilizantelor si sedativelor prescrise de medici, ce efect au, daca te ajuta cu adevarat si cum reactioneaza corpul tau la ele.

https://www.youtube.com/watch?v=ShTQ4eiAkdQ

IMPORTANT: Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod 1CT1109 – Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, functioneaza la adresa: Str. Nicolae Grigorescu. nr. 87. Constanta si detine toate aprobarile necesare pentru functionare conform cu legile in vigoare. 

TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA SIGURA SI CEA MAI BUNA !

Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare la Cabinetul Psihologic: 
Maria Stefania Boldea 
Psiholog. Psihoterapeut. Life Coach 
Tel: 0726 227 085 Email: boldea.maria@gmail.com.
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro