Consilier Psihologic NLP – Life Coach
Director General al Asociatiei: “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate”

“Intalnirea dintre doua personalitati este asemanatoare cu contactul dintre doua substante chimice: daca exista vre-o reactie, ambele se transforma.” CG Iung

   Ma numesc Dan Boldea, si mi-am ales aceasta profesie pentru ca mereu mi-am pus intrebari si am cautat cu rabdare, sa inteleg si sa invat ceva din tot ceea ce mi se intampla. Asa am descoperit ca in adancul fiintei noastre exista capacitati, resurse si puterea de a merge mai departe si de a rezolva orice problema ne-ar putea aparea in cale.

    Iubesc oamenii si prin contactul meu cu ei, m-am transformat de-a lungul timpului devenind tot mai bun in ceea ce fac, intelegator, flexibil si intelept.
De ani de zile sunt in slujba lor, cu entuziasm si daruire. Pasiunea mea cea mai mare este sa le fiu alaturi prin Consiliere Psihologica NLP – Coaching si Hipnoza.

    Am incredere in oameni si prin profesia mea ma conectez, dorintelor, nevoilor si valorilor lor pentru a le fi de ajutor in cel mai bun si eficient mod.
Ma daruiesc cu pasine si respect fiecarei persoane care imi cere ajutorul, fiind constient de valoarea si resursele nelimitate de care dispune, ajutand-o sa-si descopere potentialul si sa-si gaseasca propria putere, libertate si dimensiune spirituala.

    Dibacia mea de a-I ajuta pe ceilalti oameni sa parcurga calatoria magica prin psihicul lor vine ca rezultat al propriei mele calatorii interioare.
Prin intermediul Programarii Neuro Lingvistice si parcurgand drumul propriei mele vieti, am descoperit bucuria de a darui oamenilor, de a comunica, de a oferi incredere, calm, directie, claritate, incurajare, motivare, rezolvare si solutii practice, perspective noi asupra unei situatii, depasirea blocajelor emotionale, a temerilor, a fobiilor, a atacurilor de panica, a depresiei, a conflictelor, eliberare din prizonieratul tiparelor de gandire negative si al dependentelor, intr-un cuvant, a oferi tot ceea ce o persoana are nevoie pentru a se bucura din plin de viata, toate acestea cu multa pricepere, entuziasm si rabdare.

    Detin certificare in Coaching NLP Practioner – (Programare Neuro Lingvistica, Hipnoza Ericksoniana, Managementul Schimbarii) – Certificarea Internationala a titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP conform standardelor International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP – Asociatia 3ming – Bucuresti
Sunt Director General al Asociatiei: “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” si Presedinte al Asociatiei: “Centrul Crestin Cuvantul Vietii”.

    Daca te-ai convins ca trecerea timpului si lamentarile nu te ajuta si nici macar cei apropiati tie nu te inteleg si nu te pot ajuta, inseamna ca poate, a venit timpul sa vorbesti cu un “doctor de suflete”.
Ai curaj si scapa definitiv de atacuri de panica, teama, fobii, depresie, amintiri traumatizante, dependente, blocaje emotionale, dificultati sexuale, probleme de cuplu, conflicte, insomnii, stress, lipsa de motivatie, confuzie etc prin intermediul Programarii Mentale Neuro Lingvistice, care insumeaza o serie de tehnici eficiente pentru schimbarea modului de gandire, a emotiilor negative si implicit a comportamentului si a stilului de viata.

    Daca vrei sa primesti raspuns la intrebarile si framantarile tale si ajutor de specialitate fa un pas ! Suna si fa-ti o programare ! In acest fel vei incepe construirea unui destin diferit si iti vei recastiga controlul si puterea asupra vietii tale !
* O sedinta dureaza 50 de minute si costa 80 lei.

Dan Boldea
Consilier Psihologic NLP – Life Coach
Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare:
tel:  0721 205 741      
e-mail: dmboldea around yahoo.com


    Daca nu va pot raspunde cand sunati, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit. Va multumesc pentru rabdare si intelegere.


IMPORTANT !! Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima, de aceea va rog, cand va faceti programare sa o si onorati, in caz contrar va rog sa anuntati cu 24 de ore inainte, pentru a putea sa imi rearanjez programul. Va multumesc.

“Am fost învătati că e greu să ne urmăm visele. E posibil să nu fi înteles că e mult mai greu să trăim zi de zi, stiind că nu ni le urmăm.” Debbie Ford