Psiholog. Psihoterapeut Maria Stefania Boldea specializata in Terapie Sistemica pentru Familie: Cuplu si Copii

Autor: DAN BOLDEA – Consilier Psihologic NLP – Life Coach

Pasiunea mea de a-I ajuta pe ceilalti oameni sa parcurga calatoria magica prin psihicul lor, pentru a gasi aici lumina si potentialul lor nemarginit vine ca rezultat al propriei mele calatorii interioare. Propria mea autodescoperire imi este calauza si inspiratie continua in munca si profesia mea de psiholog, psihoterapeut si life coach. 

Propria mea calatorie si descoperire spirituala ma indeamna acum sa te intreb si pe tine: doresti cu adevarat sa te cunosti ? sa traiesti liber ? sa descoperi cine esti cu adevarat ? doresti cu adevarat sa pornesti in calatoria regasirii de sine, care te va conduce catre asumarea intregii tale fiinte, deopotriva a partii tale luminoase si a celei intunecate ? te simti pregatit sa te intorci la iubirea sinelui tau real, autentic, in loc sa ramai in capcana maniei si criticii egoului tau ? 

Autodescoperirea reprezinta una dintre cele mai fascinante si mai fructuoase calatorii pe care o vei realiza vreodata in viata. Este o calatorie misterioasa care te va conduce catre descoperirea sinelui tau real, acel loc in care te simti acasa, in care te accepti exact asa cum esti, in care iti recunosti deopotriva slabiciunile si puterile, in care iti manifesti deschis talentele, iti admiti imperfectiunile si iti admiri maretia.

Acest sine este ascuns sub masca personalitatii pe care ai adoptat-o si este sinele cu care iti doresti cel mai mult sa te identifici, care se cunoaste pe el insusi si care pretuieste mai mult decat orice comoara sau castig ar fi pe lumea aceasta. 

Sinele pe care il vei descoperi pornind in calatoria autocunoasterii, pe masura ce iti vei accepta din ce in ce mai mult aspectele ascunse si respinse ale fiintei tale iti va oferi increderea in sine de care ai nevoie pentru a fi tu insuti, in orice situatie te-ai afla, a spune ceea ce gandesti si ceea ce simti in diferite circumstate ale vietii, si pentru a urmarii intodeauna ceea ce este cu adevarat important pentru tine. 

Ironia sortii face ca pentru a-ti gasi curajul necesar pentru a duce o viata autentica sa fii nevoit sa cobori in cutumbele sinelui tau fals. Altfel spus, sa te confrunti cu acele parti ale fiintei tale de care te temi cel mai mult, caci numai astfel, prin asumare, acceptare, impacare obtii acea libertate dupa care interiorul fiintei tale tanjeste atat de mult. 

Mecanismul care te face sa iti ascunzi acea parte intunecata din tine este acelasi mechanism care te face sa iti ascunzi lumina interioara. Asa se face ca lucruri pe care ai incercat sa le ascunzi iti pot revela chiar ceea ce ti-ai dorit atat de mult sa realizezi. 

Daca ai curajul sa privesti in fata realitatea ta interioara si sa o vezi exact asa cum este, fara autoamagire si iluzie, ce vei descoperi va fi calea pe care trebuie sa mergi si care te va conduce la libertate, satisfactie si implinire deplina. De la acest punct nu mai ai cum sa dai gres – ai ajuns acasa – 

Acest cabinet este: 
Pentru cei care gandesc liber! 
Pentru cei care vor sa simta si sa traiasca viata! 
Pentru cei care au curajul sa mearga mai departe! 
Pentru cei care indraznesc sa lupte! 
Pentru cei care sunt gata sa se confrunte cu ei insisi si sa-si descopere potentialul si Puterea! 
Pentru cei care vor sa darame orice frontiere si sa experimenteze noul. 
Acest cabinet este pentru Tine! 

DACA VREI PENTRU TINE CE ESTE MAI BUN suni, iti faci programare chiar acum, si parcurgi demersul terapeutic, devenind astfel acea persoana care iti doresti sa fii ! TU ITI ALEGI SI ITI CREEZI DESTINUL ! Incepand din acest moment nu mai ai scuza pentru tulburarea, dependenta, apatia, problemele, teama si starea de rau din viata ta. Nu mai poti sa spui: “Nu stiu ce sa fac !”. Pentru ca acum sti ! Sti ca aici poti primi ajutor, vindecare si rezolvare. Sti ca aici este un specialist PENTRU TINE. 

DAN BOLDEA 
Consilier Psihologic NLP – Life Coach 
Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare: 
tel: 0721 205 741 
e-mail: dmboldea@yahoo.com 

Daca nu va pot raspunde cand sunati, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit. Va multumesc pentru rabdare si intelegere.

IMPORTANT !! Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima, 
de aceea va rog, cand va faceti programare sa o si onorati, in caz contrar va rog sa anuntati cu 24 de ore inainte, pentru a putea sa imi rearanjez programul. Va multumesc. 

TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA SIGURA SI CEA MAI BUNA