• Specialitate:Psihologie
  • Competențe:Consiliere Psihologica, Psihoterapie Individuala sau pentru Familie: Cuplu si Copii, Sexologie,
  • Telefon:0726 227 085
  • Localitate:Constanta
  • Județ:Constanta
Psiholog. Psihoterapeut. Maria Stefania Boldea

“Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.” S. Freud 
Ma numesc Maria Stefania Boldea sunt Psiholog si Psihoterapeut cu drept de libera practica, inscris in Registrul Unic al Psihologilor din Romania, avand cod personal: 06273. Treapta de specializare: Psihoterapeut Autonom. 
Cabinetul de psihologie este autorizat si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania cod 1CT1109, Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie. 
Toate serviciile psihologice le realizez cu respectarea prevederilor Codului etic si deontologic al profesiei de psiholog si a Legii nr.213/2004 . 
Sunt un om fericit si implinit. In ceea ce te priveste vreau sa sti ca detin peste 14 ani de experienta ca psiholog si psihoterapeut, lucrand cu o gama larga de problematici si simtomatologii, atat cu adulti cat si cu adolescenti si copii. 
In tot acest timp am impartasit oamenilor experienta mea de viata si cunostiintele acumulate de-a lungul a 12 ani de studii universitare si postuniversitare, ani de lecturare si aprofundare a materialului stiintific si practic pe tema sanatatii fizice, psihice si spirituale a fiintei umane. 
Beneficiarul pregatirii, experientei si daruirii mele profesionale, esti Tu, pentru ca ai tot dreptul sa fii ajutat cu rabdare si intelegere, cu competenta si profesionalism. 
Detin toata pregatirea, pasiunea si experienta necesara pentru a te ajuta intr-un mod eficient si profesional. Dar poate mai important decat aceste aspecte, este dragostea de oameni, implicarea si daruirea mea in a le face bine. 
Indiferent care ar fi problema sau dificultatea cu care te confrunti: mentala, emotionala, relationala, comportamentala sau fizica – declansata pe sistem nervos, iti pot fi de folos! Nu exista problema fara rezolvare, iar impreuna sigur o vom gasi ! 
Astept cu interes deosebit, sa ne cunoasteam si sa lucram impreuna, sa parcurgem cel mai incitant si mai provocator drum: acela al cunoasterii, al restaorarii si dezvoltarii de sine, prin intermediul psihoterapiei.


STUDII SI EXPERIENTA: 
Licentiata in Psihologie ( Facultatea de Psihologie. Universitatea din Bucuresti ) 
Master in Psihologie Organizationala ( Bucuresti ) 
Specializare in Psihoterapie Sistemica pentru Familie: Cuplu si Copii ( Asociatia de Terapie Sistemica pentru Familie si Cuplu Iasi ) 
– Divortul si managerizarea conflictului in terapia de cuplu 
– Psihoterapia copilului si lucrul cu copii in terapia de familie 
– Boli psihosomatice in dinamica sistemului familial 
– Sexualitate si probleme legate de gen 
– Terapia cuplului 
– Psihiatrie 
– Terapia focalizata pe emotii: depresie, anxietate, fobii, atacuri de panica 
– Terapia in situatii de dependenta: alcoolism, drogodependenta etc 
– Adolescenta si adolescentii in terapia de familie si cuplu 
– Terapia sistemica pentru familii cu persoane cu boli incurabile, invalide sau cu handicap. 
Curs Avansat de formare in Consiliere Psihologica Crestina ( Barnabas Training Consortium – Anglia ) 
Curs formare continua – Abordarea psihoterapeutica a familiei cu adolescent toxicoman (Asociatia Romana Antidrog – Constanta) 
Terapia Strategica de Familie, de scurta durata, pentru adolescentii dependenti de droguri. 
– Curs de formare profesionala continua – Abordarea terapeutica in cazul tulburarilor emotionale si de comportament ale copiilor 
( Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania) 
Metode specifice de interventie in abordarea terapeutica a copiilor cu tulburari 
din spectrul autism, cu ADHD si tulburari opozitionale. 
Tehnici de Art Terapie in lucrul individual si de grup cu copiii. 
– Conferinta “Constelatii Familiale” – Jutta Ten Herkel 
Tematica: Abordarea sistemica in boli, sisteme, dependente 
Abordarea Sistemica a Cuplului 
– Cursul de Formare continuna: “Evaluare si Interventie in Probleme de Dinamica Sexuala” 
Psiholog Doctor Marcel Nedelcu – Institutului pentru Familie și Cuplu Iași 
Aparitii in Presa si posturi de Radio si Televiziune locale. 
Membra in Colegiul Psihologilor din Romania 
Membra in Asociatia de Terapie Sistemica a Familiei si Cuplului 
Membra in Asociatia: “Centrul de Excelenta in Educatie si Sanatate” 
12 ani de studii universitare si postuniversitare in domeniul psihologiei, peste 14 ani de experienta ca psiholog si psihoterapeut, lucrand cu o gama larga de problematici si simtomatologii, atat cu adulti cat si cu adolescenti si copii.

– Organizez si sustin workshop-uri, seminarii, ateliere de dezvoltare personala si spirituala, intalniri de grup, tabere educationale, evenimente gratuite prin care au fost ajutati mii de oameni, de-a lungul timpului.
“Nu-i de ajuns sa faci binele, trebuie sa-l faci si bine” (F. Dostoevski)


Promisiunea mea este sa imbogatesc calitatea fiecarui om care calca pragul cabinetului psihologic, transformand problemele cu care se confrunta in binecuvantari ale cresterii si dezvoltarii personale. 
Valori: Respectul pentru Viata – începuta în momentul conceptiei, în toate stadiile si formele pe care le-a creat Dumnezeu, Respectul pentru Demnitatea si Unicitatea fiecarei fiinte Umane. Respectul pentru dreptul fundamental al Libertatii de Alegere a fiecarei fiinte umane. Respectul deosebit pentru sanatatea fizica, mentala, emotionala si spirituala a fiecarui om. Respectul, Pretuirea, Excelenta si Integritatea reprezinta valorile pe care eu le promovez in munca mea ca si psihoterapeut ! 
DACA VREI PENTRU TINE CE ESTE MAI BUN suni, iti faci programare chiar acum, si parcurgi demersul terapeutic, devenind astfel acea persoana care iti doresti sa fii ! TU ITI ALEGI SI ITI CREEZI DESTINUL ! 
REGULA CABINETULUI: 
Daca va faceti programare iar apoi va doriti sa o modificati sau sa o anulati, sunteti rugati sa anuntati acest lucru cu 24 de ore mai devreme. Altfel la urmatoarea sedinta veti plati si costul sedintei la care nu v-ati prezentat. 
Daca aveti programare si eu nu va pot primi, fara sa va fi anuntat in prealabil cu 24 de ore inainte, urmatoarea sedinta va fi gratuita. 
Multumesc anticipat pentru colaborare si intelegere. 
Starea de bine si sanatatea sunt optionale ! Daca inca nu esti hotarat sa fii bine, te rog, nu suna. Lasa-i pe cei care stiu ce vor, sa sune. Decat sa ocupi timpul celor care ar vrea sa vina, si sa te razgandesti, mai bine nu suna ! Poti doar sa urmaresti pe altii care reusesc, si care fac ceva bun cu viata lor. 
TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA CEA MAI BUNA ! 
Sunt aici, cu mare drag, pentru tine: 
Maria Stefania Boldea. 
Psiholog. Psihoterapeut 
Daca va doriti sa faceti o programare la Cabientul Psihologic: 
Tel: 0726 227 085 
E/mail: boldea.maria@gmail.com