Psiholog. Psihoterapeut Maria Stefania Boldea specializata in Terapie Sistemica pentru Familie: Cuplu si Copii

MARIA STEFANIA BOLDEA. Psihoterapeut

Aceste recomandari le poti gasi pe site/ul: www.la-psiholog.ro, unde cateva persoane care au trecut candva pragul cabinetului au scris despre experienta lor cu un psiholog. In spatele cuvintelor vei descoperi sentimente de bucurie, afectiune, recunostinta, sentimente pe care intr/o masura mai mare sau mai mica le vei simti si tu, daca iti vei face curaj sa ceri ajutorul specialistului care spune ca stie si poate sa te ajute. 
Si ei ca si tine, la un moment dat, au trecut printr/o criza, s-au confruntat cu temeri sau tristete, cu diferite dificultati sau probleme dar au avut curajul de a face un pas pentru depasirea situatiei in care se aflau, au apelat la specialistul pe care l-au considerat cel mai bun in profesia lui si acum, privind in urma, spun ca a meritat ! 

_____________________

Experienta cu d-na Boldea a fost eficienta, pentru ca problema mea a fost rezolvata in 5 sedinte, si in acelasi timp placuta, pentru ca am ramas cu senzatia ca am intalnit un prieten si nu un psiholog. Imi face placere sa o recomand si aici, asa cum am facut-o si prietenilor mei aflati in dificultate. 
C. Adrian 

_____________________

Recomand toti celor au nevoie de o schimbare in viata lor sau un ajutor din partea unor oameni deosebiti sa viziteze acest site si nu numai …sa ia contact cu acest minunat pshiolog 
C. Dan 

_____________________

Experienta mea cu d-na Maria Boldea a fost una placuta si benefica pentru mine. In maxim 10 sedinte am reusit sa ma descopar si sa imi rezolv problemele emotionale care m-au indreptat spre dansa. O recomand cu caldura celor care ajung in situatia de a avea nevoie de un sfat profesionist. 
Fanica 

_____________________

Un terapeut minunat, cu experienta, de un profesionalism desăvârșit! Va recomand din inima! 
Oana 

_____________________

Va recomand din suflet sa vizitati cabinetul doamnei doctor! Veti avea bucuria de a intalni un om minunat, intr-o atmosfera calda si primitoare. Cu ajutorul dansei eu am reusit sa devin o persoana mai buna dar cel mai important : am invatat sa-i accept si sa-i iubesc pe ceilalti asa cum sunt. Daca intr-adevar vreti sa evoluati si sa va schimbati in bine viitorul, primul pas il puteti face numai in prezent, iar cabinetul doamnei doctor este locul perfect pentru a indeplini asta!! 
Sandra 

_____________________

La acest cabinet am cunoscut un om cald, bland, care stie foarte bine sa te indrume si sa-ti limpezeasca gandurile, stie sa-ti arate calea buna si linistita, sa te scape de teama si frica , m-a ajutat foarte mult si sunt convinsa ca ma va ajuta si pe viitor. Recomand cu toata increderea pe acest OM MINUNAT care este Boldea Maria Stefania 
S.Magdalena 

_____________________

Ma numesc Mioara , si sunt o fosta pacienta a doamnei Boldea Maria , am avut probleme cu atacurile de panica si starile anxioase si dansa m-a ajutat sa inteleg ce se intampla cu mine , si cum sa trec prin acele momente fara teama , SLAVA DOMNULUI SI MULTUMESC SI MARIEI PT AJUTORUL ACORDAT , deci recomand din toata inima sa se apeleze la dansa pt ajutor (este un psiholog minunat ) . 
Mioara 

_____________________

Un psiholog remarcabil care se implica cu adevarat in solutionarea problemelor personale.O recomand pe doamna psiholog Boldea tuturor celor care isi dorec sa vada viata asa cum este- frumoasa . 
P.Adina 

_____________________

O persoana extraordinara , un suflet cald , o minte stralucita , recomand din inima celor ce vor sa se refaca integral pe orice plan. 
I. P. Vladimir 

_____________________

Sunt foarte multumit de consilierea primita din partea d-nei Maria Boldea si este prima alegere in cazul in care voi mai avea nevoie. 
P. M. 

_____________________

Acum trei ani au inceput starile anxioase asociate atacurilor de panica.Timp de doi ani am cautat un raspuns la starile da rau pe care le aveam.De fiecare data imi faceam o alta verificare medicala, CT-uri, analize de sange nenumarate, mamografii, etc..In tot acest timp credeam ca am sa mor si nu stiam de ce.Nimeni nu avea niciun raspuns.Tulburarile erau diverse : ameteti, dureri cumplite in toate partile corpului, tulburari de vorbire, tulburari digestive, tremur, insomnii.Apoi am inteles ca trebuie sa-mi tratez sufletul caci corpul meu nu aveam nimic.Am apelat la consilierea D-nei Maria Boldea atunci cand totul parea lipsit de speranta. Terapia a durat 8 luni.Am scapat de toate fricile si starile care mi-au innegrit existenta atat timp.Nu a fost usor, insa am invatat foarte multe lucruri, si poate cel mai im portant dinte ele este ca sa nu ma mai tem. 
Nico 

_____________________

De multe ori am considerat consilierea psihologica ca fiind supraestimata, dar nu este asa. Te ajuta sa te descoperi asa cum singur nu ai reusi poate niciodata. 
A.P. 

_____________________

Cu toata bucuria de a descoperi ca unui om ii poate pasa cu adevarat de tine!! Si ca poate sa iti fie de ajutor sa gasesti solutii! Recomand cu multa caldura acest om (femeie) superprofesionist!
Alina I. 

_____________________

Alegeti sa va deschideti sufletul in fata doamnei psihoterapeut Maria Boldea, pentru ca daca o faceti aceasta se va dovedi a fi cel mai bun lucru facut pentru dumneavoastra. Aici veti gasi ceea ce aveti nevoie: profesionalism, confidentialitate, seriozitate, o atmosfera calda si linistitoare si mai presus de toate veti gasi un om minunat. 
Claudia P. 

_____________________

Recomand cu deosebita placere pe d-na Boldea, un psihoterapeut cu experienta in domeniu, competent, trateaza totul cu seriozitate maxima si este placut din toate punctele de vedere! 
F.B. 

_____________________

Meritati sa faceti ceva pentru dumneavoastra! 
Raluca 

_____________________

Recomand cu încredere.M-a ajutat foarte mult în momentul în care aveam cea mai mare nevoie. A fost prima data când am apelat la un psihoterapeut şi pot spune că am făcut cea mai bună alegere. 
Alex 

_____________________

Incepand din acest moment nu mai ai scuza pentru tulburarea, dependenta, apatia, problemele, teama si starea de rau din viata ta. Nu mai poti sa spui: “Nu stiu ce sa fac!”. Pentru ca acum sti ! Sti ca aici poti primi ajutor, vindecare si rezolvare. Sti ca aici este un specialist PENTRU TINE. 

Maria Stefania Boldea 
Psiholog. Psihoterapeut. Life Coach 
Tel: 0726 227 085 
Email: dmboldea@yahoo.com 

Va multumesc si astept cu drag 
sa ne cunoastem, 
si sa lucram impreuna 

TU ESTI STAPANUL VIETII TALE ! REDOBANDESTE-TI PUTEREA !!